IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компаниите трябва да поставят обществения интерес на първо място

Те трябва да допринасят с това, което могат, излизайки от кризата със солидна обществена репутация, доверие на служителите и силна финансова основа

19:30 | 17.04.20 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 11:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 5 rate down comment 0
Petar2015
преди 4 години
Е в крайна сметка стигнаха до извода - че капитализмът и демокрацията имат курусри не вършат работа. Плановата икономика и едноличните решения обаче вършат.Може би ще станем свидетели на нова система - "командно-изолационен-национализъм"?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 6 rate down comment 2
дядя Вова
преди 4 години
Че Атила, вандалите и османлиите не са затворили църквите, това се знае добре. Приск Тракийски минавайки през Ниш (древния Наисос, Naisos) описва местните църкви, в които имало болни. Ах, как хуните не били ги докосвали, явно от щаба им съобщили, че са заразно преносими. Челите блажени Августин с риск да обидя някого, защото не са много, също така знаят , че готите не са докоснали никой, който е пребивавал в църквата по време на превземането на Рим. Е, да кажа не са докоснали никой, наистина е може би прекалено, отнели са някои златни съсъди и скъпоценности. Същото е станало и 45г. по-късно , при превземането на Рим от вандалите през 455г. Но е факт, че никой християнин не е пострадал физически. Но, че покрай всички развихрящи се вакханалии в нашата бедна Родина - поредните свински истории и т.н. и т.,н. проблемът български да е в Църквата, ей това вече не мога да го разбера !? Да се повдига досъдебно производство на свещеник , че разнасял зараза ! Всъщност на църквата е най-лесно да си го изкараш , 2000 години поема удари. Удряйте по-силно! Нищо не се чува и усеща.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 2
дядя Вова
преди 4 години
КороноБесие.Незаконно веведено.За носенето на нещо покриващо лицето 200 лв. глоба си стои.....Ама то от щаб коремен хирург, специалист по гъбични болести и тикви - толкова!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още